søndag den 28. juli 2013

DIY -









Er du ligesom mig, der ikke aner hvad du skal gøre af dine solbriller. Du vil ikke gemme dem for langt væk, for tænk nu hvis man skulle bruge dem i morgen. Dette er endnu en nem løsning på problemet. Alt du skal bruge er:

  • En ramme.
  • snore ( som dine solbriller kan hænge på ) Jeg har selv bare brugt snørebånd.
  • søm til at kunne hænge snoren fast på rammen. 

Glemt mobil #pæntnejtak




En af de få dage du glemmer mobilen hjemme, og skal mødes med en veninde nede i byen. Og finder først ud af 2 timer efter, hvor du er gået hjem at hun var blevet forsinket og derfor kom senere.
Jeg skulle mødes med en veninde nede i byen og selvfølgelig glemte jeg mobilen derhjemme. Jeg er en af de typer der ikke bryder mig om at vente særlig lang tid, så jeg begynde at finde på ting at lave mens jeg ventede på hende. Først gik jeg ned og hævede penge. ( Faktisk fordi jeg ikke anede hvad klokken var, og med en kvittering kunne jeg se hvad klokken var. Plus så gik der også lidt tid med det )  går tilbage ved mødestedet og hun er der selvfølgelig stadig ikke. Så går jeg et andet sted hen og derefter tilbage. Men hun  er stadig ikke at se. Normalt ville jeg ringe til hende og spørger hvor hun blev af, men ja mobilen var glemt. Så prøver jeg at kigge efter nogle jeg måske kender, forså kunne jeg låne deres mobil og ringe til hende. Men nej dem møder man først når man har gået 5 km i den forkerte retning, og er helt rød i hoved fordi man har gået så pokkers stærk og nu bare vil hjem! Da jeg kom hjem efter 2 timer står der på min mobil '' jeg bliver forsinket. Ring''.  Årh tænker man bare, og nu kan jeg gå resten af dagen og være træt af at jeg ikke bare gik tilbage efter min mobil i første omgang.
Glemt mobil #pæntnejtak!

lørdag den 27. juli 2013

One of those days











Da jeg stod op i morges, havde jeg ingen ide om hvad denne dag ville byde på. Jeg har bagt cupcakes og sejlet i gummibåd. Det eneste der manglede for at kunne kalde dette den perfekte sommerferie. Det lyder ikke af meget, men det at sejle frem og tilbage på havet i fuld fart, er virkelig en oplevelse. Nok fordi at de først 2 timer bruge mig og min veninde Ida på bare at ro ( Da motoren ikke gad at starte ). Så ja vabler er der nok af. Når ja og følelsen af at blive overvåget fra folk på land, som nok ikke kunne forstå at man ikke bare kunne starte motoren og sejle væk istedet for at padle. Og man kunne se hvad de tænkte! '' sikke nogle idioter der tager en båd med MOTOR! Med ud på det åbne hav også vælger de at ro? Og ikke nok med det så ror de i cirkler  og rundt om sig selv? Det kunne jeg i hvert fald havde gjort mindst 100 gange bedre'.' Men ork da vi endelig var i havn igen,  efter hvad kun 2 timer og havde prøvet at starte motoren mindst 200 gange imens man havde lignet en komplet klov, så ville man lige prøve en sidste gang og tror i så ikke lige at motoren lyder som en spindende mis og er klar på at give den max gas. Og som folk grinte da man prøvede stille og forlade havnen igen for at sejle videre. NU UDEN AT RO EN ENESTE GANG.


DIY - Summer here i come
















Nok den mest brugte og nemmest DIY. Tag en t-shirt og klip ærmerne af den. Også har du en top. Lettere bliver det ikke.

Min veninde synes det var lidt for originalt ''bare'' at klippe ærmerne af, så hun gik på jagt på ''we Heart it'', og fandt denne model, som hun valgte at lave i stedet for bare at klippe ærmerne af. 
Her kan i se hvordan hun gjorde. 


fredag den 26. juli 2013

New in









Det er altid godt at forkæle sine omgivelser lidt, og ikke mindst sig selv. I løbet af denne måned har jeg købt lidt forskelligt. Dog ikke så meget. Tøjet DVS. Chanel  og Levis T-shirten er købt på nettet, og ved ikke hvor i kan finde noget lignede henne. Tøjet af fundet på nogle af de grupper, der bliver lavet på facebook hvor folk sælger ud af tøj og andet. Så jaa..... jeg var hurtig og heldig. Tasken er købt på min arbejdsplads i Føtex, den stod godt nok til 200 men på en eller anden måde fik jeg købt den til 99 kr. Neglelakken er købt i Matas, men man kan sikkert købe den mange andre steder. Det er en billig model, så holder heller ikke så godt som man kunne håbe på. Men til 25 kr holder den sådan ok godt. Billedet med hjorten er købt i netto til kun 50 kr.! :O Kameraet er købt i en genbrugs til 100 kr, der var så også mere tilbehør end man kan se på billedet, og det stadig virker optimalt. Dog skal man selv købe en film til det, så man kan få fremkaldt billederne. Men jeg har valgt at bruge det til pynt, da jeg ikke lige står og mangler et kamera.












Der kom lige lidt ekstra i løbet af dagen. Nogle sko til samlet værdi af 120 kr. Købte også en jagt trøje, punge og  et bælte fra genbrugsen. Hvad man dog kan finde på en dejlig fredag. Købte dog også 2 t-shirt sammen med min veninde, som vi så har klippet ærmerne af. Det manglede da bare i sådan et godt vejr! Hun fik anskaffet sig et par fede sko og et sort bælte.

torsdag den 25. juli 2013

Simply and smart



Efter en god og lang sommerferie og min først rigtige uge uden arbejde. Så må jeg ærligt indrømme at jeg savner arbejdet. Man bliver rastløst og ja for at være ærlig har jeg rydde op mindst 3 gange på mit værelse de sidste 3 dage! Enten roder jeg utrolig meget eller...... keder jeg mig utrolig meget. Men når det så er sagt er jeg ved at pakke ud. Efter et år på udebane eller ja i en hel anden by er jeg på vej hjem igen. Så det at have haft 2 værelse og det hele skal flyttes over i ét..Det kræver også en del! Så var det at jeg faldt over disse billeder og det var næsten en skam at ligge dem ned i en skuffe, så jeg indrammede ( som i nok kan se ) og fandt nogle forskellige rammer og BUM! Here we go.