fredag den 28. december 2012

Godt og blandet fra julen

Jeg har haft så travlt her op til jul, med julegaver und so weiser! Min computer var gemt langt væk på værelset imens jeg har forædt mig i alskens julegodter. i går blev det dog for meget af det gode da jeg havde fået tarteletter for fjerde dag i træk.

Lige inden vi gik på juleferie holdte Silje fra min klasse julefrokost for klassen, og hold op hvor var det hyggeligt! Alle medbragte mad og der blev lavet en buffet. Der blev både afholdt gæt og grimasser og diverse andre lege (som til sidst endte i sære former for ædekonkurrencer, hvilket også ses på et af billederne).







Den efterfølgende dag tog Silje og jeg videre til Århus for at købe gaver til kæresterne og familien. Det var vidst godt at jeg ikke var ene om at vælge til Andreas... For jeg havde aldrig fundet noget. Desværre endte vi i en af mine nye ynglings tøjbutikker, Monki, hvor jeg desværre kom til at finde noget til mig selv (ups). Jeg fandt dog også et par fancy grønne leopardbukser til min lillesøster, som hun straks tog på juleaften.


I går var jeg så til julefrokost ved familien, hvor der først skulle laves mad til ikke mindre end 39 familiemedlemmer. Puuuh, hvor den vokser! Kæresten og jeg fik til opgave at lave dessert, og (heldigvis) fik vi ros for den. Det var ikke en traditionel risalamande, men  derimod vanillefromage med rålakridsmandler og hindbær til.

Nu er jeg godt nok også ved at være mørbanket, og der står intet på programmet idag.

Glædelig jul derude!

Enjoy

//Agnete

torsdag den 27. december 2012

SCOUT SCOOP


Ja så er dagen kommet hvor jeg smutter på scout scoop. Og til jer der ikke lige ved hvad scout scoop er så kan jeg sige dig at scout scoop er som sagt noget med spejder at gøre. Det er en international spejderlejer hvor spejdere fra hele verden bliver samlet for at fejre nytårs aften som andre lande fejre det.

MEN GOD JUL OG GODT NYTÅR HERFRA.

lørdag den 22. december 2012

Julegaveindkøb!


I går tog familien Højholt (og Hviid) på julegaveindkøb... Hold da op hvor var det hyggeligt, selv om drengene på turen ikke lavede ret meget andet end at flygte ind på nærmeste baresso og bestille to kopper rygende sort kaffe. Der i mod fik vi tøser (søster, mor og jeg) styrtet halvdelen af Århus rundt for at finde de rette gaver. Sent på eftermiddagen slæbte vi os nærmest ind på en café og bestilte forsyninger, så vi kunne klare et par timer til. Hyggelig dag, men det gør nu ikke noget for mig, det kun er en gang om året.

Enjoy

//Agnete

torsdag den 20. december 2012




¨

Det er da næsten den perfekte julegave. Jeg synes selv at Nilens jord laver noget af det bedste make up, så det er nok klart at jeg har så meget af det. Deres make up er miljø venligt hvilket ikke betyder så meget for mig men hos nogle kan det spille en stor rolle. 

Nilens jord kan købes i Matas. Jeg har endnu ikke set en butik der kun sælger det. Men man kan måske være heldig.  




 








              Body shop - hvor det kan købes

            Body shop har jeg ikke så meget at sige som skønt produkt og man kan aldrig helt få nok af det.



          God jagt ! 







         










fredag den 14. december 2012

Dagens outfit









Nyder fredagen også ja d. 14 december i stor stil inden arbejde imorgen tidelig... også i en weekend, men jaa.. der skal jo penge ind på kontoen, så det er det man må tage med. Efter arbejde skal jeg over til min far og fejre hans fødselsdag sammen med familien. Hyggelig lørdag.





tirsdag den 11. december 2012

Gamle minder i trang tid!



Så sidder man her igen... Egentlig er jeg slet ikke typen, der bruger meget tid foran computer.. OG da slet ikke foran TV (da det ikke virker optimalt)! Men jeg kan jo ikke lade jer være foruden dette skønne indlæg :p Sker der egentlig noget spændende hos jer?

HAHA... Jeg fandt lige disse billeder fra min efterårsferie med nogle skønne veninder... Hvor vi var alt for mærkelige.. Især de første to collager, som jeg var i tvivl om i overhovedet skulle se, men ak-ja, det kunne jo være i også havde brug for et lille grin i disse tider op til ferien :)

Nå, klokken er ved at være mange, og jeg burde egentlig prioritere min nattesøvn noget mere!

ENJOY

//Agnete

mandag den 10. december 2012

Åhh jeg har syndet!

Jeg burde lave afleveringer..! I stedet "kom jeg til" at gå igang med at tegne/ akvarel male, dette udmundede i en fin tegning, inspireret en smule af Mulberrys nye taskekampagne kombineret med noget tegneseriehalløjsa, smækket sammen med noget akvarel -Der mangler dog at blive malet solbriller, og få rettet baggrunden :) !
 Der ud over kom min mor også forbi med den lækreste julekurv fra hendes arbejde... Som bl.a. indeholdte lækker chokolade og lakrids.. Mums! Hæhæ...


forhåbentligvis et misundelsesbillede :) 


Ud over at forpleje kun et af mine kreative talenter, kom jeg også til at spille klaver... Så fik jeg forbrugt tre timer foran klaver, som nok skulle være brugt på afleveringer... Men nu kan jeg snart spille Coldplay -Princess of China.. (Glæder mig til at bettesøs kan synge teksten)!

Jeg tror vidst jeg er blevet lidt for indstillet til juleferie... Heldigvis skal jeg bare hanke op i mig selv ind til næste onsdag!

ENJOY!

//Agnete Morell

lørdag den 8. december 2012

Pakkeleg og galla!

Dette er indlæg både fra pakkeleg med mormor første advent, men også fra Kristine som havde galla! 




søndag den 2. december 2012

Julebagning!

Mmmh...! Så blev der bagt -Og hold fast hvor er der meget! Jeg bliver vitterlig imponeret hvis vi formår at få spist 600 pebernødder, lidt over 100 norske og almindelige klejner, 30 chokolade cookies, utal af små karameller, 50 jødekager og brunkager! :)




ENJOY

//Agnete

Så blev det den første december...

Sneen er dalet, og landede ligeså fint igår. Det kunne jo ikke være bedre, har brugt hele dagen på at bage (selvom jeg burde lave DHO), billederne bliver lagt ind imorgen, der ud over har jeg også en masse andet godt, som bliver lagt op på bloggen snart :)

Nåå... Her kommer nogle ting og sager, som i hvert fald ikke gjorde noget, jeg fik til jul. Kreativiteten gik lidt i spil imens... Men jaja :)

lørdag den 1. december 2012

SNE

DEJLIGT at man lige får lidt sne lige inden den 1. december, tyder muligvis på sne til d. 24. Man har lov at håbe. Min. 1 meter sne så kælken kan luftets.












GOD 1. DECEMBER TIL ALLE DERUDE !