søndag den 24. februar 2013

My room


Idag vil jeg vise jer læsere lidt rundt på mit værelse. Billede med bilen har jeg jo reklameret med i et tidligere blog indlæg, så det er der ikke noget nyt i. 
Billedet med Bob Marley var et exepariment jeg lavede engang. Min væg var for kedelig, også faldt jeg over dette citat fra ham. synes selv det er et citat der passer super godt til hvad folk siger, og hvad de egentlig mener. Så det skulle da males op på væggen.  Det er ikke helt færdig, men det bliver det forhåbelig snart mon ikke ? 





Under et skoleprojekt lavede vi denne collage, og da der også var mange negative ord på den, fik jeg klippet det meste af de negative ord fra og sat resten i rammer. Dog sidder der stadig lidt tilbage.
 Men det gør mig ikke noget. 


Som så mange andre er jeg også begyndt så småt på det med at lave punge i papir men efter at ha klippet over 100 stykker ud, gik jeg lidt kold i det. Men det kommer sikkert igen på et tidspunkt. 

Smukke skrindet er fra et loppe market, som jeg var så heldig at falde over, hvor jeg ellers  ledte desparat efter tøj mm. 


Den her ramme fik jeg faktisk lavet igår, for at det ikke skal være løgn. Det er lidt til og super nemt.
 Alt du skal bruge er en ramme og nogle snore eller bånd. Jeg gik selv på jagt efter rammen i en genbrugs, hvor man kunne vælge mellem dem med gulramme, sort ramme og ja lige hvad man føler for. Også kostede det jo ingenting. 


Stolen og gulvtæppet er faktisk også fra genbrugen. De små vidunderfund man kan gøre sig. Puden kan man selv syg men jeg gik den så i gave fra min søster da hun kom hjem fra en studietur fra London. 


Og ja guitaren snakker jo for sig selv. Som sagt går jeg til guitar, så skal have lidt at bruge tiden på. Jeg skriver tit mine egne sange, så ja de bliver brugt meget. 

fredag den 22. februar 2013

Ja så fik jeg købt nogle nye sko også er de selvfølgelig for små ! Og det kan ikke svare sig at sende dem tilbage .... Det er bare typisk :(((



onsdag den 20. februar 2013

Dagens outfit





Idag skulle det går stærkt med at finde tøj. Havde igen, igen sovet over mig og fik lige taget det tøj der lå øverste. Men ja nåede det hele til tiden så ingen panik. Jeg skal nok ønske mig et vækkeur næste gang eller to, ellers kommer det nok til at gå galt på et tidspunkt. 

tirsdag den 19. februar 2013

Lidt til garderoben

Åhh ha' jeg fik også brugt en smule på at forbedre min garderobe, dog ikke det helt vilde.. Det var planen jeg skulle have et par sko, men der er tilsyneladende udsolgt i sportsmaster af New Balance sko... TSK!!

Nå, men jeg fik investeret i (endnu) et par leopardjeans..! Jeg har virkelig fået en ting for print, der ud over har jeg også købt en kjole i print... Normalt går jeg ikke i kjoler, men den er ret fin!


Enjoy

//Agnete

fredag den 15. februar 2013

Vinterferien

I min vinterferie har jeg haft fødselsdag og fået købt lidt ind til klædeskabet. Her er noget af det jeg fik handlet mig til.
Bukser : pieces 50 kr. 
Sko: de er fra USA ( ved ikke hvor de kan købes da de er meget gamle ) 
Bluse er fra modstrøm men købt til et modemekka
( til jer der ikke ved hvad et modemekka er, så er det lidt ligesom et loppe market hvor mode bloggere og private sælger ud af deres tøj og ting. ) 
Men noget lignede kan købes i monki til 200 kr. 


   Bluse : ONLY   80 kr 
  Bukser : loftet 200 kr 


pung : monki 80 kr



vanterne og pandebåndet er købt i en jagt butik
pandebånd : 199 kr
vanterne : 168 kr 



Tasken er håndlavet og en gave så ved ikke hvad den koster eller hvor den er fra. 


Billdet er fra føtex og kostede 250kr 


Phone 4 og 4S cover
 kop og kande:  100 kr 


tirsdag den 12. februar 2013

Det har jeg lavet i min vinterferie...!

Så er vinterferien skudt i gang! Det er ikke afslapning, jeg har gjort det i de første dage. Først startede jeg fredagen ud med filmaften med Tobias... Vi så bl.a. "Forår for Hitler", som er en meget mærkelig film, fyldt med spændende facts om Hitler (man måske skal tage med et gran salt). Min mor kom så hjem og jeg fik overtalt ham til at tage med videre til fastelavn i kirken. Han var dog ikke frisk på at deltage i gudstjenesten som dukkefører, så den tog min mor og jeg. Som det ses på billederne var vi selvfølgelig også klædt ud: Jeg som Yvonne fra Olsen Banden, min mor som gangster og Tobias som hippie :)! 

Den efterfølgende dag (altså søndag) skulle der også være fastelavn i Lem, så jeg tog afsted igen, for at redde endnu en gudstjeneste! Der fik jeg også mulighed for at lege med børnene og hold op hvor var det sjovt, selvom jeg var lige ved at få revet armene over af børnene, der alle ville holde i mine hænder :)

Mandag havde Kristine så fødselsdag og fyldte 16 år -Det skulle fejres! Vi tog til Århus og fik en hyggedag kun Kristine, mor og jeg! Jeg fik også købt nogle små gaver til mig selv (selv om jeg først fylder til august) og jeg er meget tilfreds! Der ud over er jeg også gået igang med et syprojekt, og jeg har endelig fået købt stof til den ene bluse, mens den anden er stoffet bestilt hjem.. Men mere om det senere :) 




ENJOY


//Agnete

fredag den 8. februar 2013

Natblogging når man burde lave aflevering!

Der er intet som overspringshandlinger... Og jeg er efterhånden blevet rigtig god til det! Jeg tror faktisk heller ikke det er første gang jeg klager over mine afleveringer på bloggen? Nå, men pointen var at jeg idag fik et brev fra min ondsindede Evangelius (også kendt som Eva, der er min største blogfan og klassekammerat). Hun vil desværre ikke lade mig offentliggøre brevet, men deri klager hun over min manglende skrivning på bloggen! Men mit kamera er gået i stykker... Så derfor bliver det heller ikke noget nyt billede, der kommer ind i dag, men derimod et gammelt minde fra Kristine og jeg, der havde sjov med at tage billeder!



ENJOY


//Agnete

lørdag den 2. februar 2013

Lørdags hygge med MGP

Så er jeg endelig hjemme hos hende den gamle igen. Ligger dog syg ,men skønt at der er en der kan holde mig med selskab.
Hvis det ikke var fordi, at børne MGP havde overtaget en af de to kanaler, vi har, hvor den anden så er news, så kunne denne aften ikke rigtig ha været bedre.

God lørdag !