mandag den 28. januar 2013

Internettet er nede!

Åndssvagt væddemål med Eva! Nettet har været nede hele ugen, typisk når man nu er så afhængig af det. Lige pt ser jeg Ørkenblomst, som jeg før har set i folkeskolen. Det er virkelig en spændende film, der berører tabuemner, specielt omskæring. Hvis ikke jeg havde lånt min mors iPhone havde jeg uddybet det mere, men det er virkelig en film jeg vil anbefalde! Der ud over er vinterferien blevet planlagt, og jeg skal have gang i både kunst, syning og kulturelle besøg! Jeg glæder mig :)

søndag den 27. januar 2013

Gyseraften med ANSO!

Jeg når knap nok at komme hjem fra en fantastisk med veninderne og malerdag med Tobias, inden jeg tager afsted igen! Anne-Sofie har inviteret mig til gyseraften hos hende. Vi har lige oversat tysk.. Og det er første gang i et år hun har oversat et helt kapitel i tysk.. Så lille succes for hende :) hæhæ.... Jeg ved ikke hvor meget søvn jeg får i nat... Men godt jeg ikke sover alene, for kan mærke de film vi skal se ikke bliver for børn!

fredag den 25. januar 2013

kreativitet




Jeg er blevet helt forelsket i det med at genbruge ting. Fx. ideen med at hænge en gren og hænge tøj, billeder osv. på den er helt fantastisk. Og det med at bruge gamle paller som man tit ser rundt omkring som bare står der i vejen for alt og alle der går forbi, også ser man at folk laver dem om til border  hyller, senge maler dem også ligner de bare en million. Billigt og brugbart. 





Dagens outfit











torsdag den 24. januar 2013

Guldklumpen.


Ja her på bloggen har vi jo rundet de fleste ting.. outfit, spejderture, kreative ting og de nye medlemmer af familien Morell. Men jeg har det helt glemt at fortælle jer om et andet medlem af familien, det er nemlig vores hunkat Kaare.
 Når man nogen gange kommer ind på emnet: " Har du nogle kæledyr?" og man ligesom siger at man har da to katte. En hankat, der hedder Mizzy og en hunkat, der hedder Kaare. Så kan i tro at folk kigger og tror man joker. Men nej det er ganske rigtig. Altså hvis man tænker lidt tilbage på Kaares tideligere navne, som Søster Lagkage og Misser så kan man da godt blive enige om at navnet Kaare -Det er da en klar vinder.

 Men hvis folk så ikke tror på det man siger, så kommer man da bare ind på sine 4 høns der nu er døde som hed: Gokke, Jonna Van Gogh, Puffeluf, og Hønse... så kan man godt se at Kaare ikke er så unaturligt et navn igen. 

Enjoy// Agnete

onsdag den 23. januar 2013

Kreativitet !




Så var der endelig tid til at være lidt kreativ! Og ja, det blev til så to bogskjulere til værelset! :) De var meget blanke og utrolige trælse at male på -og hvad værre var, at som man kan se, var malingen virkelig dårlig! Jeg havde efterladt al min maling hos min far, så jeg måtte klare mig med en gul oliefarve (som stinker, og ikke vil tørre), blandet op med nogle dårligkvalitets tuber... Tjoo, jeg havde dog lige nok til at blande farver, og derudover fandt jeg noget fedt reklame papir til den ene bogskjuler :) Alt i alt, en rigtig hyggelig dag, med lidt ekstra liv til mit værelse :)

Udover dette, har jeg indgået et væddemål med min klassekammerat, som også er blogger! Vi skal lave blogindlæg hver dag hele denne uge.. Hvis man glemmer et indlæg, skal man lave et taberindlæg som den anden vælger... Så jeg håber at alt virker vel, ellers kan det godt blive et sjovt indlæg, der kommer på bloggen! 

Enjoy

//Agnete

tirsdag den 22. januar 2013

De små glimt i livet..!


Haha, mig og Kristine var henne og se vores farmor og farfars bette nye medlem... Åh hvor er han dog kær! I starten var han meget mager, men man kan tydeligt se at han vidst lever vel godt hos dem. Og de billeder, der er blevet taget på collagen, er faktisk fra idag! Der var desværre bare en fransk mundtlig fremlæggelse med noget meget indviklet teknologi, der ikke rigtig fungerede! Det stjal så al min tid, og derfor er jeg ved at være ret træt nu desværre... Og skal virkelig tidligt op imorgen, og vi har kun tirsdag... ØV!

Der ud over fik jeg lige tilsendt disse utrolig sjove billeder af min veninde og gamle nabo, Regitze! Hun er en af de veninder, der er naturligt kønne, og det er virkelig misundelsesværdigt! Åhh ha' gid hun boede lidt tættere på!

//Enjoy

Agnete

søndag den 20. januar 2013

Kreative idéer







Her er nogle billige idéer til at friske huset lidt op.Nogle grene og knapper kan gøre underværker. Faldt over disse billeder og havde lyst til at prøve det af med det samme, ja lige til at jeg så det var blevet for mørkt og forsent. Dammit. Måske i morgen så.

Årh hvor er det bare deprimerende at man skal i skole i morgen havde lige vænnet mig til at sove længe ... Men jaja det er det man må tage med så nyd søndagen mens du kan !

onsdag den 16. januar 2013

Inspiration* Outwhere*

Jeg har sådan ønsket mig en lidt mere kreativ væg (inde på værelset), her har jeg fundet et uddrag af nogle af de billeder jeg finder spændende. Jeg håber i kan lide det!

I dag var jeg på uddannelsesmesse, det var især fordraget vedr. virtuel kommunikation, der interesserede mig. Det er en uddannelse der både arbejder med det afsætningsmæssige, men samtidig får man mulighed for at udvikle sine kreative sider! Det er virkelig noget, der fik mine fremtidsmuligheder op til revision!
























ENJOY

//Agnete 

tirsdag den 15. januar 2013







Hmm.... så er der mere sne til Danmark. Var ude at få taget nogle billeder nu hvor vejret byder sig. 
Også kiggede jeg også lige tilbage på efteråret. Det er måske lig trist at sneen kommer EFTER julen... Hvad gik der galt. 


onsdag den 9. januar 2013

UNDSKYLD!... Og dog

Hey gutter, guttinder, rebeller, gudinder, skønheder og kreative mennesker...
UNDSKYLD! Mit kamera er blevet væk, så dette blogindlæg, der ellers var tiltænkt lutter god mad inspireret af Jamie Oliver med et twist af Agnete bliver desværre ikke til noget... Ud over dette havde jeg ellers også tænkt mig, for en gangs skyld at lave et blogindlæg omkring dagens outfit... Tja, de planer forsvandt lidt som dug for solen, da det hele forsvandt...

MEN, den vundne tid ved ikke at styrte rundt og tage billeder, blev brugt på noget, (ikke særlig fornuftigt) at finde jakker. Har fundet tre forskellige jakker med et twist af det bedste fra efterår og vinter. Jeg har været så træt af min skumfidusjakke, som får mig til at ligne en lille sveden prop -på en god dag.

Denne jakke er fra ASOS til 728 kr.Jakken kan købes her 


Denne er fra Won Hundred til 1.600 kr.Jakken kan købes her

Denne er fra Weekday til 500 kr.Jakken kan købes her




Mit hjerte bløder for dem, og min pengepung gør allerede ondt... Kan slet ikke vælge hvilken en det skal være... Hmm

 Der ud over synes jeg der skulle ske noget med mit hår, så hyggede mig med at sætte blond, mørkt og rødt hår på mig selv... Overvejer til dels, hvis pengene rækker, at få nogle lyse reflekser i garnet.. Selvom min mor ikke vil bifalde det.



  Haha, utroligt hvad hår og struktur kan ændre ved et ansigt. Som i måske havde gættet er det billedet i øverste venstre hjørne er det originale.

ENJOY

//Agnete

tirsdag den 8. januar 2013