fredag den 30. november 2012

Dagens outfit






Kan godt lide at sætte forskellige farver sammen, så det ikke ligner alt det som andre går i. Det behøver jo ikke være helt perfekt, bare man føler sig tilpas i det. :)





GOD FREDAG FOLKENS ! 





torsdag den 29. november 2012

Make up aften med pigerne!

Så er jeg lige kommet hjem fra den skønneste aften med pigerne! Vi skulle hjem til Anne-Sofie efter skole, men desværre havde jeg valgfag, så de andre ventede på skolen, mens jeg skulle have overstået matematik... Da jeg havde fri, kunne jeg ikke finde dem (?!), men heldigvis havde de bare været henne i centeret... Ventetiden havde resulteret i at de havde købt 9 poser chips, øl og energidrik!

Da vi kom hjem til A-S blev der ikke kun drukket øl og spist chips, vi nåede også at kaste os ud i, ikke mindre end, halvanden times kortspil!( se billede på første collage i højre hjørne)

Det var virkelig hyggeligt, og der skete en masse utrolige mærkelige ting (bl.a. smagsprøver af cremer... Som aldrig skulle have været spist, massage-apparater, der lignede noget helt forkert... OG selvfølgelig fik vi alle en make-up tur.. )

 Hehe... Da jeg kom hjem, satte jeg mælk over (Ja, der står mælk) til chai-latte, som er en af mine nyeste afprøvelser... I weekenden, vil jeg få lavet en fra bunden..! Bare for at se om det smager bedre en dette her.


ENJOY

//Agnete

Dagens outfit




Dagens outfit. 















Ikke ligefrem noget særligt, men altså sådan går det når man sætter vækkeuret forsent, det bliver lige det der ligger øverst. En skjorte smækket sammen med en grå og sort t-shirt, og et par just female bukser som er sat sammen med et par converse med USA's flag.


onsdag den 28. november 2012

American pancakes for dinner!

Mmmmh...! Pandekager! Selv om det er klokken 22 om aftenen, så bliver det aldrig for sent at spise en god omgang pandekager! :)

Så fik jeg også lige disse ord med på vejen fra Christian: Haha :D Elsker din entusiasme for ting som dette !
For du pandekager! Så bliver jeg også lige nød til at finde tingene frem, lave dejen og stege nogle kl. halv 10 om aftenen :D
Tror ikke jeg kender andre der ville gøre det :P

OG DET KAN HAN VEL EGENTLIG HAVE RET I..


ENJOY

//Agnete

tirsdag den 27. november 2012

PROJEKT UMULIG




Hmm.. når ens mor ligesom begynder at råbe "ryd så op man kan jo næsten ikke se gulvet. " Så tænker men i første omgang, lad mig nu bare rykke den lidt længere og bare lyve lidt. Men den her kan jeg vist ikke lyve mig fra. Æv








Så har jeg bare at sige PROJEKT UMULIGT ER HERMED SAT IGANG ! 

søndag den 25. november 2012

Today's outfit

 Så er der kommet outfit ind til søndagen! Tjo, Kristine er hoppet på hipsterbølgen, hvor jeg derimod er mere til de simpel med print! Burde egentlig lave afleveringer, men synes ikke i skulle snydes for dette indlæg.. Og så vil jeg fortsætte med min engelskaflevering... SUK :/ Kan ikke vente til at få juleferie, er det slemt?

lørdag den 24. november 2012

Lørdag

Nyder lørdagen i stor stil ! Daddy er lige kommet hjem fra USA og søsteren lige ved min side. Det er nu meget hyggeligt ja lige bortset fra, at det er en gyser i tv'et, ellers er det nu meget godt (-;



// kristine 

fredag den 23. november 2012

torsdag den 22. november 2012

KISS -Keep it simple, stupid! :-D

Today's outfit: Jeg er fan af at lade tøjet tale for sig selv! Vesten jeg har på er second-hand, og det er faktisk Kristine som har klippet lidt i den. Originalt havde den ærmer, men den er blevet meget federe nu! Derudover er tasken også et fund, som (igen) Kristine fik pruttet ned til en pris af bare 20 kr. (?!).. Hun er virkelig en forretningskvinde på det punkt :)

//Morell


De typiske Tordage






Ville ha lagt et billede ind af dagens outfit, Men.... hvis det ikke var fordi jeg lige skulle lave kage og lige skulle smage, så spildte jeg kagedej ned af trøjen ! Så den må i have til gode. Æv.. typisk.

// kristine

onsdag den 21. november 2012

Dagens outfit



      Dejligt med en onsdag. Så ved man at der er to dage til fredag og det vil sige det rene afslapning.
Ingen arbejde. Så weekend skal sove's væk. Eller sådan da.









tirsdag den 20. november 2012

Dagens (sene) stilinspiration!









Halløj bloggen! Så er jeg her igen med et sent nattillæg. Mit indlæg vil her handle om to meget elskede tendenser, som jeg virkelig føler mig inspireret af! Jeg EEEELSKER at der er begyndt at komme mere print på bukserne! Endelig lidt spice til det ellers så triste vejr! :) Før i tiden var selv jeg skeptisk over den tendens, men i år, kan jeg virkelig godt lide den og har allerede investeret i et par med inkaprint -Hvis jeg ikke var en fattig studerende, var der sikkert kommet flere ind i garderoben. Derudover er der også noget fedt over læderjakken, den udgave jeg har fundet frem på billedet er en oversizeudgave.. Puuh hvor er det godt det snart er jul! Gid jeg også arbejde på Vogue (den kvinde med læderjakken er Emmanuelle Alt, fra franske Vouge)

ENJOY, lover der nok skal komme mere i den dur, og lidt mere uddybbende :) -Ovenstående er mig. Jeg har kastet mig lidt over redigeringsprogrammer, og.. Hold op hvor er det sjovt!

//Agnete

mandag den 19. november 2012

Something we call... LOVE






Her er det andet indlæg, hvor vi vil vise hvem VI ER! Dette billeder er en smule småkikset, da vi ville finde et genialt baggrundsbillede til bloggen, men nok om det -Take it or leave it :)

Jeg (Agnete) er den ældste på 17 brave år, med Kristine som den kække lillesøster på 15.  Kristine går i band, og hendes kærlighed for sang og musik, er tydelig at høre. Hvis hun kan slippe afsted med det, hører hun musik "überalles"! Hvor jeg, er lidt mere påpasselig med mit klaverspil.

Vi elsker at tegne og male, og vores mor har tilmeldt os en billedskole, det skal der nok komme en masse kreativt ud af :) Derudover laver vi også tit mad, og det bliver ikke mindre godt af at min mors kæreste er uddannet kok, som vi kan få et par fif af :)

Afhængige af TV bliver vi nok aldrig, da min mors tv (Vi er skilsmisse børn) ikke virker optimalt.. Så derved har vi fundet andre interesser. Og det er så den bedste grund til at ha lavet en blog:)

ENJOY!

//Agnete Morell






HEJ BLOGGEN !

Så har søstrene Morell valgt gå sammen omkring en blog. Bloggen har ikke noget konkret emne så vi vil komme lidt rundt omkring.
Før havde vi en blog hver for sig, og der var tit ikke så meget at skrive, så vi har valgt at gå sammen så der hele tiden er noget spænende, og nyt for jer læsere.
Håber i vil læse med der ude fra sidelinjen (-;

//  Morell