onsdag den 27. marts 2013

Shine bright like a diamond






HEJ BLOGGEN ! 
Her er endnu et lille outfit til jer. Så må man da kunne få lidt farve på nu hvor vejret er der ! Det der med at finde en masse tøj på nettet er alt for nemt, men det der med at man gerne vil have det hele, det er så en hel anden sag. 






tirsdag den 26. marts 2013

Så blev der handlet ind. Et nyt anlæg og et par løbe sko og en seancer fra Nike kan nu fint finde sig til rette på mit værelse. Klager bestemt ikke ! Så har jeg bare at sige, vejret har med at holde, så jeg kan få luftet løbe skoene og forhåbenligt komme lidt i form. Det ville bestemt ikke skade.



mandag den 25. marts 2013

Nyder i ellers det gode vejr ? Jeg er på vej på arbejde nu, så kommer nok ikke til at være så meget udendørs. Men får forhåbenligt skabet nogle penge ind (-;

søndag den 24. marts 2013

Be Wild and free

Nu begynder solen at komme lidt frem, og sådan er det da også med sommertøjet på internettet. Så satser vi ikke på mere sne fremover. 
T- shirt med print  
Sort, hvide bukser 

Vil i se flere outfits så klik her



Outfits



Idag har min dag bestået af arbejde og meget søvn. Hvilket jeg selv synes er helt i orden, når man tænker på at det jo er blevet ferie, og det skal mærkes! Dog ser denne påskeferie lige ud til at være lidt længere, det ser nemlig ud til at vi får lockout fra skolerne. Men væk fra alt det skole snak. Da jeg ikke rigtig har fortaget mig noget special her idag begyndte jeg at søge lidt rundt efter tøj.... og ja det her var resultatet. Der er bare en ting der ligesom mangler for at gøre de her outfits perfekte, og det er da lidt sol. Det er sjovt at de siger det bliver varmere. men alt hvad vi får er bare mere og mere sne. Typisk klimaforandring.  

støvlerne og shortsene kunne ikke findes. 


T-shirt 
Hat 




lørdag den 23. marts 2013

Black and white


 Det skal siges at jeg ikke selv har handlet på nogle af hjemmesiderne så jeg kan ikke sige om de er troværdige eller ej. Desværre.

    Grå strik      
    


   

   
  


torsdag den 21. marts 2013

Reinvent spring!

Halløj kære blog!
Så er jeg igang igen, og denne gang er jeg faldet over spring-items.. Siden sneen nu daler over det dejlige landskab.. Jeg håber virkelig ikke for vejret at det har tænkt sig at fortsætte på denne måde (??!) Nå, men tilbage til tøjet: Jeg er faldet over en skøn hjemmeside kaldet: Fashiolista, hvor man deler hinandens tøj og finder ud af hvor det kan købes.. Kan virkelig anbefaldes, selvom det er stærkt vanedannende når man først er kommet igang.. http://www.fashiolista.com/style/AgnesM/#1 <- Dette er til min bruger! Hæhæh...

Jeg har også hygget mig med lidt redigering.. Eva er en god lærermester (Hun går i min klasse og elsker at nulre med sådan noget her -Jeg prøver at gøre hende kunsten efter)


Tingene kan købes her:


Solbriller:
skjorte
Kamera:
bukser:
top:

hat:

Enjoy

//Agnete


tirsdag den 19. marts 2013

UGENS WANT!

Undskyld min pludselige forsvinden, jeg har desværre været så uheldig at miste mit kamera... Dumt. Så der går lige noget tid inden jeg for alvor kommer igen :)

Idag har jeg lavet ugens sommeroutfit.. For åhhh jeg er en lille trængende junkie efter sol, jeg vil ikke vinter mere! Så nu har jeg fundet det jeg skal have investeret i til min sommergarderobe..! Og jeg er allerede forelsket <3



Enjoy

//Agnete

tirsdag den 5. marts 2013

Så fik jeg lige klippet i nogle uge blade, så mit skab kunne få lidt farve.
Det gør alligevel lidt.
Men er dog ikke færdig, burde få skaffet nogle flere billeder.