søndag den 22. september 2013

Nye tider på vej!

Hmm vi ved godt at vi nok ikke har været det bedste blogger her for tiden. Det indrømmer vi gerne. Men som så mange andre har skolen helt taget pusten fra en, og med to Jobs er det ikke meget fritid tilovers. Vi vil prøve at blive bedre, men som sagt tager skolen meget tid, store projekter og afleveringer er næsten det eneste på programmet. Og nå ja mens jeg har travlt med 10. Klasse, så er agnete nu i Tyskland hos en værtsfamilie, hvor hun skal være ugen ud. Men hvis du føler dig skuffe over at der ikke kommer så meget nyt op på bloggen mere, så kan du altid vælge at finde os på instagram hvor vi næsten dagligt får lagt billeder af outfit, mad og de sidste køb ind. 

mandag den 12. august 2013

Klar parat skolestart !

Første dag i 10. og det tyder allerede på et godt år. En spontan tur til Tyskland på næste Tirsdag, var lige hvad der manglede. Skal nemlig til Tyskland og Frankrig med min årgang. Men de seneste par dage har jeg købt diverse skolesager ind. Så nu kan skolen bare komme an, og nå jeg så fik jeg endelig mit skrive bord hjem.


onsdag den 7. august 2013

My room



Hmm... jeg har efterhånden lavet et indlæg med mit værelse før men det var fra da jeg boede hos min papfar nu er jeg flyttet hjem igen så dette er mit ''rigtige'' værelse.












søndag den 28. juli 2013

DIY -









Er du ligesom mig, der ikke aner hvad du skal gøre af dine solbriller. Du vil ikke gemme dem for langt væk, for tænk nu hvis man skulle bruge dem i morgen. Dette er endnu en nem løsning på problemet. Alt du skal bruge er:

  • En ramme.
  • snore ( som dine solbriller kan hænge på ) Jeg har selv bare brugt snørebånd.
  • søm til at kunne hænge snoren fast på rammen. 

Glemt mobil #pæntnejtak




En af de få dage du glemmer mobilen hjemme, og skal mødes med en veninde nede i byen. Og finder først ud af 2 timer efter, hvor du er gået hjem at hun var blevet forsinket og derfor kom senere.
Jeg skulle mødes med en veninde nede i byen og selvfølgelig glemte jeg mobilen derhjemme. Jeg er en af de typer der ikke bryder mig om at vente særlig lang tid, så jeg begynde at finde på ting at lave mens jeg ventede på hende. Først gik jeg ned og hævede penge. ( Faktisk fordi jeg ikke anede hvad klokken var, og med en kvittering kunne jeg se hvad klokken var. Plus så gik der også lidt tid med det )  går tilbage ved mødestedet og hun er der selvfølgelig stadig ikke. Så går jeg et andet sted hen og derefter tilbage. Men hun  er stadig ikke at se. Normalt ville jeg ringe til hende og spørger hvor hun blev af, men ja mobilen var glemt. Så prøver jeg at kigge efter nogle jeg måske kender, forså kunne jeg låne deres mobil og ringe til hende. Men nej dem møder man først når man har gået 5 km i den forkerte retning, og er helt rød i hoved fordi man har gået så pokkers stærk og nu bare vil hjem! Da jeg kom hjem efter 2 timer står der på min mobil '' jeg bliver forsinket. Ring''.  Årh tænker man bare, og nu kan jeg gå resten af dagen og være træt af at jeg ikke bare gik tilbage efter min mobil i første omgang.
Glemt mobil #pæntnejtak!

lørdag den 27. juli 2013

One of those days











Da jeg stod op i morges, havde jeg ingen ide om hvad denne dag ville byde på. Jeg har bagt cupcakes og sejlet i gummibåd. Det eneste der manglede for at kunne kalde dette den perfekte sommerferie. Det lyder ikke af meget, men det at sejle frem og tilbage på havet i fuld fart, er virkelig en oplevelse. Nok fordi at de først 2 timer bruge mig og min veninde Ida på bare at ro ( Da motoren ikke gad at starte ). Så ja vabler er der nok af. Når ja og følelsen af at blive overvåget fra folk på land, som nok ikke kunne forstå at man ikke bare kunne starte motoren og sejle væk istedet for at padle. Og man kunne se hvad de tænkte! '' sikke nogle idioter der tager en båd med MOTOR! Med ud på det åbne hav også vælger de at ro? Og ikke nok med det så ror de i cirkler  og rundt om sig selv? Det kunne jeg i hvert fald havde gjort mindst 100 gange bedre'.' Men ork da vi endelig var i havn igen,  efter hvad kun 2 timer og havde prøvet at starte motoren mindst 200 gange imens man havde lignet en komplet klov, så ville man lige prøve en sidste gang og tror i så ikke lige at motoren lyder som en spindende mis og er klar på at give den max gas. Og som folk grinte da man prøvede stille og forlade havnen igen for at sejle videre. NU UDEN AT RO EN ENESTE GANG.


DIY - Summer here i come
















Nok den mest brugte og nemmest DIY. Tag en t-shirt og klip ærmerne af den. Også har du en top. Lettere bliver det ikke.

Min veninde synes det var lidt for originalt ''bare'' at klippe ærmerne af, så hun gik på jagt på ''we Heart it'', og fandt denne model, som hun valgte at lave i stedet for bare at klippe ærmerne af. 
Her kan i se hvordan hun gjorde.