fredag den 21. juni 2013

New in

Tror faktisk det er første gang i ser, hvad jeg har købt -modsat min ivrige lillesøster! Men anyway, fik lige tid til tage lidt billeder.. Er blevet utrolig glad for farven sort for tiden.. Det er vidst blot en fase! Nå, men fik endelig erhvervet mig både højtaljede bukser, softbra (virkelig behageligt!), lille udgave af en statement halskæde og verdens fineste buksedragt fra zara! Glæder mig virkelig til at få det i brug. Udsalget er også ovre os og det resulterede i en blå striktrøje fra weekday.. Der går nok lidt tid inden den bliver aktuel ;) 
Sort oversize bluse: mbym, blå striktrøje: weekday, grå crop t-shirt: topshop, pencilskirt: topshop

Buksedragt: zara basic, statement halskæde: zara 

Softbra: cheap monday, højtaljede bukser: cheap monday, sko: Nike air, solbriller: vintage

Enjoy// agnete

torsdag den 20. juni 2013

Outfit of the day








Denne kjole jeg har på kan købes i monki til blot 120 kr. Den er enkel og kan bruges både i hverdagen og til lidt finere ting.

En lidt anderledes dag

Halløj blog, søs og jeg har haft alt hvad en hyggedag skal indebære! Der blev skrottet alt på sundhed også var der alt, hvad en healthjunkie ville hade og fordømme! Både slik, chips og pizza! Med både film og aftenstrandtur! Da vi sad og så film knækkede kristines sofa over... Haha! God dag til alle, det dårlige vejr blev i den grad nydt herfra!






Enjoy//agnete

Blogilates Update !

Jeg er faktisk i fulde gang med at svede på gulvet! Meeeen helt på rutinen er det endnu ikke kommet! Igår svedte jeg klokken 1.30 for at lave øvelserne, skal vidst blive bedre til at gøre dem om morgenen :) mine mavemuskler bliver afprøvet som aldrig før, jeg er sikker på resultaterne snart vil vise sig :)! 
http://www.blogilates.com/day-4 her er linket  tu.  tilfhuk
Til hjemmesiden, som jeg  at smide ind sidst ;) 

Der ud over er jeg lidt trist over frisøren har skamplukket
 og vokset mine øjenbryn.. Gik med en lille drøm om at de 
Skulle være tykke naturlige øjenbryn, men istedet 
Fik hun vokset så meget af at mine nu ellers hårdt 
Groede øjenbryn, blot er blevet to mærke streger.. Øvøv

Nå jeg smutter til Sjælland imorgen, skal nok lige 
Give jer en Update ;)

fredag den 14. juni 2013

Outfit of The Day

Jeg er rent faktisk gået ud af folkeskolen, og mangler 2 eksamen tilbage. Men bare fordi man ikke skal noget særligt i løbet af dagen, behøver man ikke ligne en der lige er stået op. Fandt noget fint men også afslappende frem Idag. Kan nemt bruges, når man er i byen eller som mig, der bare lige skulle ned i den nærliggende føtex for at købe noget mad. Min søde pap far hørte min lille bøn i går aften omkring en salat, jeg inderligt gerne ville havde fingrene i. Så da jeg stod op havde min søde pap far tømt sparegrisen, så jeg selv kunne gå ned og købe hvad jeg ønskede mig.
- TAK GERT !

søndag den 9. juni 2013

ON THE ROAD AGAIN



Idag kom min søster og ville besøge mig. Så når hun endelig var her så skulle det ikke være spildt. Så vi valgte at tage til stranden. Helt sikkert! Men.... jeg skulle forbi en veninde og aflevere noget tøj så vi tog en anden vej end jeg plejer. Det førte så til at vi måske gik en lille omvej på 3 timer i den forkerte retning. Flot Kristine og du skulle forstille at være spejder. Men vi er hjemme i de trykke rammer nu og har det godt.

Under vores lille "eventyr på vej til stranden" gik det så galt at vi besluttede os for at filme lidt af vores rute.



tirsdag den 4. juni 2013

Projekt blogilates

Halløj kære læsere, siden jeg har fået den skønne app bloglovin på min iPhone, er min verden for bloggere blevet åbnet betydeligt mere op! Idag faldt jeg over en blogilates hjemmeside, mens jeg knap var stået op og midt i morgenhår og nattøj fulgte jeg med på øvelserne! Den er lavet til begyndere, men startede relativt hårdt ud (for en som ikke har lavet smidigighedsøvelser siden folkeskolen). Glæder mig til at følge resultaterne.. Nedenfor linkes der hendes videoer..

mandag den 3. juni 2013

STORE MALEDAG !









Så er den første eksamen overstået. Og gud hvor er jeg glad! Det var slet ikke så slemt som først forventet. Sluttede hele dagen af med at male så mit hus ligner noget der er løgn. Men jaja det er ligemeget ! Den t-shirts / top i kan se jeg har på er en jeg lige fik klippet ærmerne af i dag da jeg gik helt i panik over at jeg skulle op så det er hvad der kan ske.

søndag den 2. juni 2013

Farvel folkeskole !


HEJ FOLKENS 

som så mange andre 9. klasses elever gik jeg fornyligt ud af min skole. Efter 10 år i folkeskolen er de endelig ved at være slut. Hvor er det fedt men også en del sørgeligt. Kommer til at savne min gamle klasse meget. Men her kan i se billeder fra hvad jeg var klædt ud som og få billeder før vores afgangs fest. Men jeg skal så i 10. næste år så helt slut er det heller ikke.